Strandvegen Studentheim – ypperlig beliggenhet i Nordens Paris

Velkommen til Tromsø!

Tromsø er en fin by å være student i. Du har tilgang til det meste: både fjell og hav, trening, butikker, restauranter og utesteder. Tromsø er en nokså stor by, og det meste er tilgjengelig uten for mye planlegging og tidsbruk.

Strandvegen Studentheim har ypperlig beliggenhet sør i Tromsø, på Sør-Tromsøya. I umiddelbar nærhet til studenthjemmet finner du både matbutikker, diverse spisesteder, barnehage og fotballbane. Du finner også det populære akvariet Polaria i gåavstand fra Strandvegen Studentheim. Her kan du nyte synet av alle slags skapninger, spesielt skapninger som lever i havet, og du kan bevege deg gjennom glasstunneler med seler svømmende over deg.

Tromsø har også en spektakulær fjellheis, Fjellheisen, tilgjengelig, som gir deg en fantastisk utsikt over hele byen. Ta fjellheisen opp til Fjellstua og nyt et godt måltid mens du ser utover byen som nå er ditt nye hjem. Det anbefales.

Utover dette er Tromsø en by som er omgitt av fjell. Det er muligheter for fjellturer både sommer og vinter, og du finner turer egnet for både nybegynnere og seriøse fjellklatrere. Er det noe Nord-Norge virkelig kan by på, så er det flott natur, og mange muligheter for å ta del i naturen.

Busstrafikken fungerer bra i Tromsø, og de aller fleste attraksjoner er lett tilgjengelig med buss fra Strandvegen Studentheim. Bussene går jevnlig, hver dag, og du blir fort kjent med alle bussrutene som frakter deg inn til sentrum og til universitetsområdet samt andre steder i området.

 

Kontakt oss i dag!
 

Strandvegen Studentheim

Strandvegen 119 B
9006 Tromsø

Kontortelefon: 776 18 204
Daglig leder: 906 74 756

post@studentheim.no

Kontortid:
Mandag - Fredag kl 08:00 og 15:30 

Hurtigkoblinger